Over Mij

 

De natuur als bron van inspiratie

Lekker buiten zijn
Ik vind het heerlijk om buiten te zijn. Even lekker fietsen door de polder of een wandeling in de bossen. De omgeving is iedere keer weer anders. Elke keer kom je andere dingen tegen. Bomen die in de knop staan, mooie bloemen, maar ook de koeien die gek doen in de polder. Als ik buiten ben dan voel ik een soort vrijheid, een verbondenheid met buiten.
Een wandeling met mij? Voor anderen is dat niet altijd even leuk. Waar mensen normaal aan voorbij lopen, dat zie ik. Met een groep ben ik altijd de laatste die wegloopt als we even ergens stilstaan, omdat ik zoveel details zie. Dus ja, even snel een wandeling met me maken zit er niet in!
Bloemen
Naast de natuur, ben ik gek op bloemen. Dat is altijd al zo geweest. Ik was een keer op een expositie met bloembindkunst en dacht meteen: “Dat wil ik ook!”. Ik haalde mijn titel Meesterbinder, deed een bloemistenopleiding en daarna kon ik beginnen aan mijn allergrootste droom: de opleiding plantaardige vormgeving.
Ik ontwierp tijdens de opleiding allerlei grootschalig bloemwerk, bijvoorbeeld voor evenementen, congressen en bruiloften. Maar ik miste iets. Na de grote dag had het bloemstuk zijn werk gedaan, terwijl het zulke mooie stukken waren. En toen ontdekte ik mijn passie: door middel van fotografie kon ik de bloemstukken vereeuwigen. Ik zag bloemwerk altijd al als een kunstuiting en kon door middel van fotografie deze kunst een meer permanent karakter geven.

Van wenskaart tot stockfotografie
De natuur is mijn bron van inspiratie. Ik maak foto’s van voorjaarsbloemen, klaprozen, landschappen, maar fotografeer ook koeien in het weiland. Als je net zo van natuur en bloemen houdt als ik, dan weet ik zeker dat je mijn werk zult waarderen. Je kunt mijn foto’s kopen als wenskaart, maar ook als print voor bijvoorbeeld boven de bank of zelfs als behang. Mijn foto’s zijn ook voor digitale doeleinden te koop. Bijvoorbeeld voor je website, een flyer of als stockfotografie.
Wil je mijn werk zien? Je kunt natuurlijk rondkijken op mijn website, maar ik ben ook vaak te vinden op exposities en atelierroutes. De agenda is te vinden onder het kopje ‘exposities’. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s